Helsingin Lähetysseurakunta on Jumalan rakkauden valtaama helluntaiseurakunta Etelä-Helsingin ytimessä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tilaisuuksiimme!

LÄHETYSSEURAKUNTA

Me uskomme

• Kaikkivaltiaaseen ja kolmiyhteiseen Jumalaan, joka on luonut maailman. Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.
    • Raamattuun, Jumalan sanaan, josta löytyy seurakuntamme usko ja oppi.
    • Jeesukseen Kristukseen, joka ristinkuolemalla sovitti meidän syntimme. Hänen kuolleista ylösnousemiseen ja paluuseen.
    • Jumalan luoneen ihmisen omaksi kuvakseen, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus avaavat meille ainoan tien Jumalan luokse.
    • Ihmisen pelastuvan tunnustamalla syntinsä ja uskomalla Jumalaan. Jeesuksen vastaanottaminen avaa tien pelastukseen iankaikkisessa elämässä. Ne, jotka eivät Häneen usko, joutuvat ikuiseen eroon Jumalasta.
    • Allekirjoitamme myös apostolisen uskontunnustuksen, vaikka sillä ei ole virallista asemaa seurakunnassamme. Helluntaiseurakuntien uskontunnustukseen voi tarkemmin tutustua

täällä

.

Faktaa

• Helsingin Lähetysseurakunta on yksi 257 Suomen helluntaiseurakunnasta. Lähetysseurakunta perustettiin vuonna 1960.
      • Seurakunnan rukoushuone on Helsingin Punavuoressa osoitteessa Iso Roobertinkatu 24. Lähetysseurakunta on toiminut nykyisissä tiloissaan vuodesta 1961 lähtien.
      • Lähetysseurakuntaan kuuluu nykyisin noin 600 jäsentä.

.

Lisätietoja Helluntaiherätyksen historiasta ja opista sekä myös Suomen Helluntaikirkosta löytyy Suomen helluntaikirkon kotisivulta.

Helsingin Lähetysseurakunnan arvot

Lähetysseurakunnan toimintaa ohjaa missiolause Jumalan kunniaksi – ihmisten parhaaksi.

Sisältä ulospäin

• Olemme ulospäin suuntautuva seurakunta
  • Palvellessani Jumalaa ja seurakuntaa tavoittelen ensisijaisesti oman sydämen puhtautta
  • Se, mitä olen, on tärkeämpää kuin se mitä teen