Pastorin blogi : Kiitos kuluneesta keväästä ja siunattua kesää!

Lähetysseurakunnassa on viimeisen kahden vuoden aikana tapahtunut paljon hyvää. Tässä muutamia esimerkkejä:

• Seurakuntamme rukousilloissa käy enemmän rukoilijoita.
  • Rukousillat ovat voimaannuttavia ja yhteyttä luovia hetkiä, jossa polvistumme Jumalan edessä, polvistumme palvelemaan toisiamme, polvistumme rukoilemaan lähettiemme puolesta ja anomaan armoa seurakuntamme ja maamme ylle.
  • Seurakuntaamme on tullut paljon lisää aikuisia nuoria ja lapsia.
  • Sunnuntai jumalanpalvelukset ovat olleet ravitsevia ja Pyhän Hengen vaikuttamia.
  • Seurakunnassa on viime aikoina käynyt ensikertalaisia ja uskosta osattomia.
  • Seurakuntalaiset palvelevat toisiaan innolla ja täydellä sydämellä.
  • Seurakunnan lähetysnäky tuntuu kirkastuvan.
  • Uhritulot ovat olleet alkuvuoden nousussa.
  • Seurakunnan yhteys on parantunut, ja kirkkokahveille jäädään iloisin mielin.

Olemme tästä kiitollisia kaikille teille, jotka olette uskollisesti palvelleet keskuudessamme. On selvää, että kaikki jäsenet eivät pääse enää seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin, mutta tiedämme että useat teistä vuodattavat voimallisia rukouksia Jumalalle seurakuntamme puolesta, ja ne ovat korvaamattoman tärkeitä. Haluamme siis kiittää kaikkia teitä, joiden uskollinen palvelutyö on mahdollistanut tämän uuden siunauksen ajan seurakuntamme keskellä.

Toivomme näkevämme sinut seurakuntamme keskellä tulevien viikkojen aikana. Kutsummekin sinua mukaan yhdessä käymään kohti sitä uutta, jonka Jumala on eteemme avaamassa.

Toivotamme teille kaikille oikein siunattua kesää,

Pastorit Jukka ja Markku