Pastorin blogi: Päivä päivältä lähempänä ikuista kirkkautta

”Nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:28)

Jumalan seurakunta on Sanan lupausten kansaa ja siksi se on kansa jolla on aina toivo sekä nykyisestä että tulevasta siunauksesta. Yksi Pyhällä Hengellä täyttyneen ihmisen tunnusmerkki on se, että hän ei vain usko Jeesuksen paluuseen, vaan hän toivoo ja odottaa sitä.

Tällainen toivo ei kurottaudu vain tulevaan vapautuksen päivään vaan se tarttuu uskolla myös niihin lupauksiin, joiden kautta Kuningas Jeesus voi tänään astua elämämme olosuhteisiin tuoden niihin valtakuntansa armon, rakkauden ja voiman.

Profeetta Sakarja puhuu kansasta, joka on kirjaimellisesti ”vangittu” toivoon (Sak. 9:12). Mikä ihmeellinen ajatus kun astumme uuteen vuoteen: Voimme olla lujasti sidottuja siihen luottamukseen, että Vapahtajamme tulee myös alkaneena vuonna kohtaamaan meidät täydellisen riittävällä armollaan ja että Hän tulee pian hakeakseen meidät kirkkauteensa.

Armollista ja siunattua alkanutta vuotta 2016!

Petri Mäkilä
Johtava pastori