Ole meille armollinen -tapahtuma

Pastorit Carter ja Teresa Conlon New Yorkin Times Square -seurakunnasta ovat halunneet tulla siunaamaan Suomen seurakuntia. Torstain tilaisuudet ovat Agricolan kirkolla, ja ovat seurakuntien pastoreille ja muille vastuunkantajille tarkoitettuja, ilmoittautuminen nettisivulla olemeillearmollinen.com Tervetuloa!

Ole meille armollinen -tapahtuma

Pastorit Carter ja Teresa Conlon New Yorkin Times Square -seurakunnasta ovat halunneet tulla siunaamaan Suomen seurakuntia. Torstain tilaisuudet ovat Agricolan kirkolla, ja ovat suunnattu seurakuntien pastoreille ja muille vastuunkantajille tarkoitettu, ilmoittautuminen nettisivulla olemeillearmollinen.com Tervetuloa!

CANCELLED: International friendship

You are more than welcome to join us at our church to get together and hear the gospel. The service is especially designed for immigrants and refugees. Translation for our refugee friends is provided. If you have any questions please contact our office: info@lahetysseurakunta.fi  OR  markku.jarvinen@lahetysseurakunta.fi Welcome! Tervetuloa maahanmuuttajailtaan! Tule kohtaamaan maahanmuuttajia...