Korona-tiedote 2

TIEDOTE 2 16.3.2020

Korona ja Lähetysseurakunnan toiminta

Koronavirustilanteen vuoksi sopeutamme Lähetysseurakunnan toimintaa.

Tilaisuudet Lähetysseurakunnan tiloissa
Jumalanpalvelukset ja muut seurakunnassamme järjestettävät tilaisuudet on peruttu 14.4.2020 asti

Lähetysseurakunta elää ja rukoilee kotoa käsin.

Tilaisuudet videolinkkeinä tai striimattuna kotisivujen kautta
Seurakuntamme kotisivuille ladataan joka tiistai ja torstai rohkaiseva lyhyt noin 10-15 minuutin Jumalan Sana, joka sisältää rukousaiheita. Puhujina seurakuntamme julistusvastuussa olevat henkilöt. 17.3 seurakuntamme kotisivuille tulee videolinkki ”Seppo Tourusen Jumalan Sana seurakunnalle” ja seuraava videolinkki torstaina 19.3.
Sunnuntain Jumalanpalvelus striimataan kotisivujen kautta sunnuntaisin. Jos striimausjärjestelmä ei ole valmis sunnuntaina niin lataamme kotisivulle videolinkin.

Rukoustoimintaa
A Rohkaisemme seurakuntalaisia rukoilemaan
– Videolinkin katsomisen yhteydessä voimme rukoilla siinä annettujen aiheiden (Suomen, suomalaisten, sairastuneiden, päättäjien jne puolesta). Näin voimme seurakuntana nousta ja rukoilla maamme tilanteen ja toistemme puolesta.

B. Rohkaisemme seurakuntalaisia muodostamaan luontaisia piensoluja
– Piensolu voi kokoontua esim. kerran viikossa tai useammin
– Kokoontumiset skypen, whatsappin tms. kautta tai jonkun kotona, jos ryhmäläiset ovat terveitä.
– Kokoontumisen yhteydessä katsotaan videolinkistä opetus ja rukoillaan yhdessä

Viranomaisohjeistusta
Ikäihmisten eli yli 70-vuotiaiden tulisi pysyä kotona.
Yli kymmenen hengen kokoontumiset kielletään. Mm. Uskonnolliset tilaisuudet.

Seurakunnan puhelinpäivystys
Markku Järvinen tiistai, keskiviikko ja torstai klo 11-18
Vanhimmisto vastaa puhelimeen mahdollisuuksiensa mukaan:
Samuel Runolinna 044-5566315, Petri Mäkilä 040-6638434, Jouko Komulainen, Seppo Tourunen 050-5020280, Pauli Runolinna 0405889558 ja Jukka Kärkkäinen 050-416 0088

Lähetysseurakunnan tilinumero
Saaja: Lähetysyhdistys Hyvä Sanoma ry
Nordea
IBAN FI28 2199 1800 1275 60
BIC NDEAFIHH
Viitenumerot: Seurakunta 2600 ja Lähetystyö 3900

Kiitos tuestasi!

Muu toiminta
Tauolla olevat työmuodot: Lapsityö, kuoro ja sairaalakuoro

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta
covid-19

Rukoillaan suomalaisten ja Suomen puolesta. Herran omat voivat muistuttaa toisiaan siitä, että Hän on kanssamme joka hetki.

Job 24.3 Hän antaa heidän olla turvassa, ja heillä on vahva tuki; ja hänen silmänsä valvovat heidän teitänsä

Siunaavin terveisin
Pastorit, vanhimmisto ja hallitus