Korona-tiedote 4

TIEDOTE 4 18.3.2020

Hyvä Lähetysseurakunnan jäsen,

Diakoniatyö koronatilanteen aikana
Emme toistaiseksi vieraile seurakuntamme diakonian piirissä olevien seurakuntalaisten luona. Vältämme kotikäyntejä tartuntavaaran vuoksi. Kaikkiin diakoniatyön piirissä oleviin seurakuntalaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse. Jos olet diakonian piirissä ja sinuun ei ole otettu yhteyttä, voisitko ystävällisesti olla yhteydessä seurakuntamme diakoniasta vastaavaan Markku Järviseen soittaen, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tarvitsetko apua?
Seurakuntana voimme tarjota pientä apua apteekissa tai kaupassa asiointiin. Olethan yhteydessä Markku Järviseen.

Diakoniatyössämme tarvitaan apuvoimia!
Seurakuntaamme diakonian piiriin kuuluu yli sata 70-100-vuotiasta. Voisitko sinä olla auttamassa seurakuntamme iäkkäämpiä jäseniä? Tämä edellyttää, että olet itse täysin terve. Käytännössä tarvitsemme apua juuri apteekissa ja kaupassa käyntiin. Jos sinulla on mahdollisuus palvella, olethan yhteydessä Markku Järviseen.

Seurakunnan puhelinpäivystys
Markku Järvinen (tiistai, keskiviikko ja torstai klo 11-18)
044-9729522 tai markku.jarvinen@lahetysseurakunta.fi

Osa vanhimmiston jäsenistä vastaa puhelimeen mahdollisuuksiensa mukaan:
Samuel Runolinna 044-5566315, Petri Mäkilä 040-6638434, Jouko Komulainen, Seppo Tourunen 050-5020280, Pauli Runolinna 0405889558 ja Jukka Kärkkäinen 050-416 0088

Tämän viikon Jumalan Sana:
17.3 Tiistai Seppo Tourunen (videolinkki)
19.3 Torstai Jukka Kakriainen (videolinkki)
22.3 sunnuntai Jukka Kakriainen (videolinkki)

Videolinkit löydät jatkossa kotisivuiltamme saarnat-sivun alasivustosta (videotallenteet) ja lisäksi linkki tallenteisiin löytyy Facebookista.

Psalmi 61:4Sillä sinä olet minun turvapaikkani, vahva torni vihollista vastaan.

Siunaavin terveisin
Pastorit, vanhimmisto ja hallitus