Viikkotiedote, viikko 13

Hyvä Lähetysseurakuntalainen

Nyt on rukouksen aika
Kannustamme kaikkia rukoilemaan päättäjien ja viranomaisten puolesta, että he saisivat viisautta toimia parhaalla mahdollisella tavalla kansamme parhaaksi. Muistetaan rukouksin tietenkin omaisiamme ja läheisiämme, koronaan sairastuneita, terveydenhoitohenkilökuntaa, iäkkäämpiä ja heikossa terveystilanteessa olevia seurakuntalaisiamme jne.

Seurakuntamme toiminta tällä hetkellä
Seurakunnan tilaisuudet internetin välityksellä (ti, to ja su) ovat löydettävissä kotisivuiltamme saarnat-osiosta – alasivu videolinkit. Lisäksi videolinkki lähetetään kaikille tekstiviestinä (edellyttäen, että numerosi on seurakunnan tiedossa). Huom! Videolinkkejä lähettämällä voi rohkaista ystäviä ja sukulaisia.
Nyt voimme olla myös yhteydessä toisiimme rohkaisevin viestein tai soittelemalla.

Tilaisuudet (videolinkkeinä tai striimauksina): https://lahetysseurakunta.fi/saarnat/videotallenteet/
24.3 Tiistai
26.3 Torstai
29.3 Sunnuntai

Seurakunnan diakoniatyö
Diakonian piirissä oleviin seurakuntalaisiin olemme puhelimitse yhteydessä. Tarjoamme myös apua (esim apteekki ja kaupassakäynnit).
Voisitko olla mukana auttamassa tässä työmuodossa? Ota silloin yhteyttä Markku Järviseen.

Seurakunta voi kokoontua soluina
Rohkaisemme seurakuntalaisia muodostamaan luontaisia piensoluja esim. WhatsApp, Skypen tms. kautta. Tällöin on mahdollisuus kohdata toisia, rohkaista ja tulla rohkaistuksi sekä rukoilla yhdessä. Samalla voisi katsoa soluna videolinkin, keskustella siitä ja rukoilla eri rukousaiheiden puolesta. Fyysisiä kokoontumisia tulee välttää tartuntavaaran vuoksi. Se voisi onnistua esim. 2-6 ihmisen soluna ulkoillen, mutta muistaen samalla pitää parin metrin varoetäisyys.

Kartoitamme tämän hetkistä solutilannetta. Jos kuulut johonkin seurakuntamme jäsenten soluun niin voisitko ystävällisesti ilmoittaa keitä teidän soluunne kuuluu. Tavoitteenamme on perustaa lisää soluja. Näin voimme tukea toisiamme tämän vaikean jakson ylitse. Ilmoitukset solunne jäsenistä jukka.karkkainen77@gmail.com.

Seurakunnan puhelinpäivystys
Markku Järvinen 044-9729522 tiistai, keskiviikko ja torstai klo 11-18
Vanhimmisto vastaa puhelimeen mahdollisuuksiensa mukaan:
Samuel Runolinna 044-5566315, Petri Mäkilä 040-6638434, Jouko Komulainen, Seppo Tourunen 050-5020280, Pauli Runolinna 0405889558 ja Jukka Kärkkäinen 050-416 0088

Lähetysseurakunnan tilinumero
Vapaaehtoinen uhraaminen suoraan pankkiin on seurakunnallemme elintärkeää.
Kiitos tuestasi!

Saaja: Lähetysyhdistys Hyvä Sanoma ry
Nordea
IBAN FI28 2199 1800 1275 60
BIC NDEAFIHH
Viitenumerot: Seurakunta 2600 ja Lähetystyö 3900

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta
covid-19

Rukoillaan suomalaisten ja Suomen puolesta. Herran omat voivat muistuttaa toisiaan siitä, että Hän on kanssamme joka hetki.

Jeremia 29:11 ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.”

Siunaavin terveisin
Pastorit, vanhimmisto ja hallitus