Viikkotiedote, viikko 18

Hyvä Lähetysseurakuntalainen

28.4 Tiistai-hartaus Jukka Vehosmaa
30.4 Torstai-hartaus Noora Hintsa
3.5 Ehtoollisjumalanpalvelus Jukka Kakriainen (2.Timouteuskirje osa 2)
Varaudu ehtoollisen viettoon kotona: varaa vaaleaa leipää ja mehua!

Huom! Pastorimme Jukka Kakriainen pitää opetussarjaa 2.Timoteuskirjeestä. Nyt on hyvä hetki samalla itsekin lukea 2.Timoteuskirjettä ja paneutua sen sanomaan.

Jumalan Sana rohkaisee ja vahvistaa
Kuunnellaan seurakuntamme hartaus- ja Jumalanpalveluslinkkejä. Rukoillaan johdatusta keille voisimme niitä jakaa ja keitä voisimme muutenkin lähestyä.
Lapsiperheet saavat videolinkkejä pyhäkoulutyöntekijöiltä.

Viisiottelija Laura Salminen Arto Nybergin vieraana TV 1:ssä
Kuuntele lähetysseurakuntalaisen Lauran raikas ja selkeä todistus oheisesta linkistä. Sitä on hyvä jakaa eteenpäin. https://areena.yle.fi/1-50386696

Hyvä Sanoma lehdet – rohkaisua ja lohdutusta keskelle korona-arkea
Seurakuntamme on tilaamassa 200 kappaletta Hyvä Sanoma-lehteä. Piakkoin ilmoitamme milloin niitä voi noutaa Lähetysseurakunnasta jaettavaksi ystäville, naapureille jne. Toivomme, että jakaisitte ne suoraan käteen kontaktien yhteydessä eli ei siis postiluukku-jakeluna.
Hyvä Sanoman voi vielä tilata lahjatilauksena vielä muutaman päivä ajan todella edulliseen hintaan 15 euroa neljäksi kuukaudeksi. https://aikashop.fi/product/513/poikkeustilan-hyva-sanoma–lahjatarjous-4kk

Seurakunnan yhteinen rukousilta skypen välityksellä
Tiistaina 28.4 klo 18.30 kokeilemme seurakunnan yhteistä rukousiltaa Skypen kautta. Lataa skype-sovellus, luo itsellesi käyttäjätili ja lähetä pastori Jukalle viesti skypessa – Jukan skype-nimi jkakriainen84. Rukousillan vetäjä jakaa rukousvuorot jokaiselle halukkaalle. Muistathan mykistää oman mikrofonisi keskustelun alussa.

Rukousaiheet
Voit lähettää rukousaiheesi info@lahetysseurakunta.fi

Jeremia 29:12-13 Silloin te huudatte minua avuksenne, te käännytte rukoillen minun puoleeni, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua, ja te löydätte minut! Koko sydämestänne te minua etsitte, ja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra.

Etäsolut ja yhteydenpito
Tällä hetkellä on muutama viikottain toimiva etäsolu. Rohkaisemme synnyttämään luontaisia etäsoluja.
Voimme rohkaista toisiamme myös puhelimitse ja viestein.

Hallitus tiedottaa
• Striimauslaitehankinta
o Uudet striimauslaitteet ovat parhaillaan testattavana
• Ramsinniemi:
o Piha-alueiden kevätsiivous
o Alatalon kevätsiivous
o Uuden laiturin rakentaminen ja paikalleen laitto
o Alatalon katon korjauksessa avustaminen
o Kaikkiin näihin antaa lisäohjeita Esko isolehto. Puh 0405630484
o Työskentely tapahtuu riittävän turvallisuus etäisyyden päässä muista.

Radio Patmos (Helsinki 97,1)

Seurakunnan puhelinpäivystys
Markku Järvinen 044-9729522 maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 11-18
Vanhimmisto vastaa puhelimeen mahdollisuuksiensa mukaan:
Samuel Runolinna 044-5566315, Petri Mäkilä 040-6638434, Jouko Komulainen, Seppo Tourunen 050-5020280, Pauli Runolinna 0405889558 ja Jukka Kärkkäinen 050-416 0088
Johtava pastori Jukka Kakriainen (044-9898985)

Jatketaan rukousta
Rukoillaan suomalaisten ja Suomen puolesta.
1.Tim. 2:1-4: Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta… Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

Lähetysseurakunnan tilinumero
Kiitos kun annat varoistasi seurakuntamme työhön.
Johannes 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Saaja: Lähetysyhdistys Hyvä Sanoma ry
Nordea
IBAN FI28 2199 1800 1275 60
BIC NDEAFIHH