Kommentit ovat pois tähän virkaan

Pastorin blogi: Paimenen sydämeltä

”Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni…mutta en löytänyt. (Hes. 22:30)

Yksikin henkilö olisi voinut muuttaa tilanteen! Jumala etsi tuollaista ihmistä. Kuinka monia tilanteita maailmassamme, kaupungeissamme, seurakunnissamme, kodeissamme ja ihmissuhteissamme onkaan, joissa Herra etsii edes yhtä ihmistä pysäyttämään synnin ja tuhon tulvavedet? Hän ei etsi täydellistä ihmistä vaan sellaista joka suostuu seisomaan esirukoilijana Hänen edessään niiden puolesta, jotka eivät jostain syystä itse pysty siihen.

Esirukoilijaa kutsutaan seisomaan kaiken armon ja rakkauden valtaistuimen eteen Jeesuksen kanssa, joka on Isän oikealla puolella. Jumalan Poika vahvistaa esirukouksemme ja niiden kautta Jumalan voima, rakkaus ja elämä vapautuu virtaamaan sinne, missä tarvitaan Jumalan väliintuloa. Yksikin ihminen riittää.

Oppikaamme hoitamaan etuoikeuttamme herkkyydellä ja nöyryydellä ja vastaamaan kun Hän etsii meitä seisomaan muurinaukossa muiden puolesta. Kun näemme puutteita, virheitä, jopa syntejä, meitä kutsutaan ensisijaisesti rukoilemaan ja tarvittaessa olemaan itse Jumalan vastaus tarpeisiin.

Siunatkaamme, että siunauksen perisimme!

Petri Mäkilä
Johtava Pastori

Kommentit ovat suljettu.