Kommentit ovat pois tähän virkaan

Pastorin blogi: Ilo Herrassa on väkevyytemme

“Iloitkaa Herrassa ja riemuitkaa, te vanhurskaat, veisatkaa ilovirsiä, kaikki te oikeamieliset.” Ps. 32:11

Maailmassa, jossa elämme tapahtuu monia vakavia asioita. Elämäämmekin saattaa varjostaa monet ikävät asiat. Kuitenkin meillä Jumalan lapsina on mahdollisuus oppia rentoutumaan ja ottamaan asiat sellaisina kuin ne tulevat, hermostumatta ja järkyttymättä niistä. Meillä on mahdollisuus oppia iloitsemaan siitä hyvästä, jota Jumala on antanut meille Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Vaikka ympärillämme tapahtuu paljon huolestuttavia asioita, meillä on mahdollisuus joka päivä tunnustaa: “Tämä on päivä, jonka Herra on tehnyt. Iloitsen ja riemuitsen siitä.”

Suoraan sanottuna meidän uskovien tulisi nauraa enemmän. Otamme päivittäisen elämämme, hengellisen työmme, kasvumme Jumalassa, rukouksemme, seurakuntamme projektit ja haasteet ja monet muut asiat helposti kovin raskaasti. Otamme itsemmekin usein liian vakavasti ja elämäämme varjostaa synkkä ilottomuus. Kuitenkin Sana sanoo, että ILO Herrassa tulisi olla väkevyytemme – vaikeuksiemmekin keskellä.

Mitäpä jos pyrkisimme tässäkin lasten kaltaisuuteen Jeesuksen opetuksen mukaisesti. Tiesitkö, että terve lapsi nauraa keskimäärin 30 kertaa enemmän kuin aikuinen? Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta ja Hänen valtakuntansa on täynnä iloa.

Saakoon sydämemme täyttyä tänä kesänä Jumalan läsnäololla ja ilolla 🙂 !

Petri Mäkilä

Johtava pastori

Kommentit ovat suljettu.