Pastorin blogi: Katso minä teen uutta, nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa?

Iloitsen siitä mitä Jumala tekee seurakuntamme keskellä ja seurakuntalaisissamme. Iloitsen myös siitä, että saamme maaliskuussa vieraaksemme pastori Carter ja pastori Teresa Conlonin Times Square seurakunnasta New Yorkista.

Pastori Carterin palvelutyöllä on ollut minulle suuri vaikutus. Kuulin ensimmäistä kertaa hänen saarnojaan 14-vuotiaana, kun siskoni oli tuonut Times Square seurakunnan saarnakasetteja palattuaan Suomeen. Jo tuolloin koin hänen julistuksessaan epätavallisen voimakkaan Jumalan voiman, joka ruokki uskoa ja rakkautta Kristusta kohtaan. Pastori Teresa on taas käymäni raamattukoulun rehtori ja johtaja. Heillä molemmilla on ollut suuri vaikutus minun hengelliseen elämääni.

Heidän vierailunsa seurakuntaamme ei ole sattuma. He saavat lukemattomia kutsuja ympäri maailmaa, mutta tulevat nyt luoksemme (omakustanteisesti) koska kokivat halua tulla rohkaisemaan juuri myös Lähetysseurakuntaa.

Uskon että heidän vierailunsa on osa Jumalan suunnitelmaa rohkaista meitä seurakuntana näkemään, että Hän tekee uutta keskellämme ja haluaa rohkaista juuri sinua nousemaan ja palvelemaan Jeesusta uskossa. Vielä kolme vuotta sitten rukoilimme seurakunnan lastenhuoneessa 6-10 henkilön ryhmänä, että Jumala uudistaisi seurakuntamme. Nyt rukous on vahvistunut ja kasvanut, ja Jumalan armosta elämme hengellisen uudistuksen keskellä.

Profeetta Jesaja rohkaisevat sanat ovat meille ajankohtaiset. Jumala tekee uutta keskellämme ja se on jo puhjennut taimelle. Jes. 43:18-19 Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso mitä teen uutta, nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa?

Ole rohkaistu, ole siunattu. Käydään uutta kohti Hänen nimensä kunniaksi!

Pastori Jukka Kakriainen