Pastorin blogi: Kristukseen juurtuneina

“Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.” (Kol. 2:6-7)

Parasta mitä yksilökristitty ja seurakunta voi tehdä haastavinakin aikoina, on lujittaa uskonelämän perustuksia. Kristukseen juurtuminen ja uskon vahvistuminen ovat juuri niitä keskeisimpiä asioita, joihin Pyhä Henki haluaa seurakuntaansa näinä päivinä johtaa. Tuulet ympärillämme ovat monenlaisia ja pyrkivät työntämään kristittyjä pois siltä paikalta, johon Kristus on heidät asettanut. Siksi on tärkeää tarkata omaa elämää ja vaellusta Jumalan sanan valossa, että kestämme koetukset, joita vääjäämättä on matkallamme. Ankkuroikaamme siis elämämme Jumalan rakkauden, armon ja hänen Sanansa totuuden varaan ja säilyttäkäämme kiitollinen sydän Pyhässä Hengen täyteydessä.

Petri Mäkilä

Johtava pastori