Kommentit ovat pois tähän virkaan

Pastorin blogi: “Kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa.” Gal. 4:4

Jumalallakin on aikataulunsa. Sitä ei kuitenkaan säätele ihmisten tai minkään muun taholta tuleva paine eikä sitä rajoita ajalliset asiat. Sitä säätelee Hänen ehdoton kaikkivaltiutensa sekä Hänen rakkautensa valo joka kohdistuu meistä jokaiseen erikseen ja koko ihmiskuntaan yleisesti.

Jumalan Sana ilmoittaa yksinkertaisesti: Jeesus tuli juuri oikeaan, Jumalan tahdon säätämään aikaan. Sitä tarkoittaa “ajan täyttyminen”. Tämän vuoksi me juhlimme joulua – ylistääksemme ja juhliaksemme tätä kaiken kattavaa rakkautta ja huolenpitoa meitä ihmisiä kohtaan.

Me merkitsemme kalenteriimme vierailut niiden luo joita rakastamme tai jotka tarvitsevat meitä tavalla tai toisella. Niin myös merkittiin Isän Jumalan lahja Pojassaan Jeesuksessa taivaalliseen kalenteriin vierailuna, joka vastasi meidän jokaisen tarpeisiin.

Ihaninta tässä on se, että Pyhä Henki tahtoo pitää tuon “vierailun” voiman virtaamassa tänäkin päivänä. Saakoon Pyhä Henki tänä joulunaikana tuoda sinulle ja kotiisi erityinen taivaallisen jouluvierailun siunaus!

Petri Mäkilä
Johtava pastori

 

Kommentit ovat suljettu.